Anti-Onzekerheidsplanner GRATIS 1e hoofdstuk

Herken je dit? Je wilt iets nieuws en bent onzeker: hoe krijg ik dat voor elkaar? Misschien heb je veel ideeën, tips of juist twijfels. Het voelt (nog) niet goed en je komt niet in actie. Je zou niet moeten blijven hangen in een leven dat niet bij je past.

De Anti-onzekerheidsplanner is standaard agenda. Als je een planner nodig hebt om nauwkeurig bij te houden wanneer je wat moet doen is deze planner niet geschikt. In de Anti-onzekerheidsplanner legt Elfriede de FOCUS-methode uit die ze bedacht heeft om helderheid voor haar eigen projecten te creëren. De FOCUS-methode helpt je als je worstelt met:
– je wilt veel en hebt weinig tijd
– je weet niet waar te beginnen
– je hart zegt een ding en je hoofd iets anders

We leren het snelst van voorbeelden. Voor dit boek heeft Elfriede de FOCUS-methode aan concrete veranderwensen van drie verschillende personen toegepast. Hun veranderwensen zijn: verhuizing, opruimen en een Instagram cursus maken.

De FOCUS-methode helpt je naar je gevoel te luisteren en dat naar een concreet stappenplan te vertalen. Je leert hoe je deze unieke stappenplan steeds beter op jouw situatie toepast. Hoe beter je plan bij je past, hoe sneller en makkelijker kom je in actie!

Wil je eerst even proeflezen? Dat kan. Schrijf je hieronder in om GRATIS het eerste hoofdstuk te ontvangen. Je zult dan ook om de twee weken – of minder – berichten over productiviteit en timemanagement krijgen. Op die manier kun je in eigen tempo ervaren of we een goede match zijn. Als de berichten niet nuttig zijn voor jou kun je je altijd uitschrijven aan het eind van het bericht.