Workshop: FOCUS voor zzp’ers

Hoe je je todo-lijst korter maakt en meer tijd overhoudt voor je passie

Misschien herken je je hierin:

  • ben je moe van inspanningen die niets of te weinig opleveren?
  • heb je het te druk om te kunnen reflecteren en van koers te veranderen?
  • ben je makkelijk afgeleid?
  • koop je cursussen en doet je er dan niets mee?
  • ben je ontevreden over wat allemaal niet af is?

Meer tijd voor je passie

Ken je brein en maak je todo-lijst korter

Helderheid

Helder prioriteren vanuit je gevoel

Rust

Omdat je gedaan hebt wat belangrijk is

Geen tijd het allemaal te doen …

Je wilt je zzp’er droom waarmaken en je weet dat je daarvoor in actie moet komen. Dat doe je ook. Maar er is zoveel te doen, zoals toepassen wat je in cursussen geleerd heb, je eigen ideeën en tips van anderen. Je hebt geen tijd om het allemaal te doen. Als gevolg twijfel je of het je gaat lukken je droombedrijf op te bouwen. Dat is niet ok, want als je een droom hebt zou je hem ook waar moeten kunnen maken.

Ik herken de frustratie. Ik ben een persoon met te veel ideeën die het liefst alles tegelijkertijd wil doen. Totdat ik flow ontdekte en een manier vond flow in mijn plannen toe te passen. Ik noem deze aanpak de FOCUS-methode en ik heb er een boek over geschreven: de Anti-onzekerheidsplanner. In de FOCUS-voor-zzp’ers workshop passen we de FOCUS-methode in drie stappen toe: uit je hoofd halen, keuzes maken en meer flow ervaren met de 3 ja-maars.

Als je deze workshop aanspreekt nodig mij dan uit voor je volgende bijeenkomst. Het liefst een groep van 10-20 zzp’ers ergens in de randstad. De workshop is gratis en interactief: deelnemers gaan meteen aan de slag en delen de uitkomsten met elkaar. Tegen het eind neem ik maximaal 5 minuten de tijd om over mijn 1op1 coaching te vertellen.

Nodig mij uit zo dat jij en je favoriete zzp’ers kunnen stoppen met te druk zijn voor de belangrijke taken en daadkrachtig stappen zet richting jullie dromen.

Speelt er (te) veel in en buiten je bedrijf?

Ben je druk bezig in een buiten je bedrijf? Weet je soms niet waar je het beste je aandacht op kan richten? Je gevoel kan je hierbij helpen.

Het gratis online FOCUS-tool helpt je op een simpele manier overzicht te krijgen zodat je met gemak de juiste keuzes voor jou kunt maken.

Schrijf je hieronder in om de link te ontvangen. Je zult dan ook om de twee weken berichten over productiviteit met kennis van het brein. Op die manier kun je in eigen tempo ervaren of we een goede match zijn. Als de berichten niet nuttig zijn voor jou kun je je altijd uitschrijven aan het eind van het bericht.