Is je website nog niet af?

Gratis webinar voor zzp’ers: van frustratie naar flow met je website

Veel zzp’ers zijn gefrustreerd omdat hun website nog niet af is. Het is niet helder wat nu precies met de website moet gebeuren. Voor de zekerheid ben je geneigd te veel te doen. En als gevolg ben je gefrustreerd met je website. Terwijl je je aandacht aan je klanten zou willen geven – niet je website.

Ik herken die frustratie. Ik ben een typ die continue heel veel ideeën heeft. Zeker ook over mijn website. Tips van anderen, wat ik toevallig tegenkom, wat ik in cursussen of boeken geleerd heb. De neiging is om alles tegelijkertijd te willen implementeren. Dat kan niet, en dat frustreert. Een volwassen deel van mij vind trouwens dat het ook niet nodig is.

Om met al mijn ideeën om te gaan heb ik de FOCUS-methode ontwikkeld. Als je hier uitgebreid aan de slag mee wil gaan, lees mijn boek: de Anti-onzekerheidsplanner. In het webinar gebruiken we de basis van de FOCUS-methode om je website-frustraties om te zetten in website-flow.

Ik geloof dat de frustraties rond je website te maken hebben met vaagheid. Tijdens het webinar gaan we aan de slag met jouw website-frustraties en creëren helderheid. Na het webinar zeg je duidelijk “Hell, yes! Dit pak ik nu aan!!!” of “Hell, no, niet nu! Ik heb belangrijkere dingen te doen!!!” tegen alles wat met je website te maken heeft.

De agenda van het webinar. Van FRUSTRATIE NAAR FLOW in 3 stappen:
1) alles uit je hoofd halen – zodat het daar rustiger wordt.
2) helder prioriteren vanuit gevoel.
3) meer flow door de 3 ja-maars.

Organisatorische details:

  • Woensdag, 7 februari, digitale inloop vanaf 12:45
  • Begin: 13:00
  • Eind: 14:00. Ik blijf hangen voor je vragen over focus en productiviteit.

Deze interactieve workshop is gratis. Aan het eind neem ik 5 minuten de tijd om mijn 1-op-1 coaching voor te stellen. Er is geen druk iets te kopen en ook geen korting. Want ik wil dat je pas dan voor mijn hulp kiest als je het bijpassende probleem hebt. En jij weet het beste wanneer die match er is.

Stappenplan:

  • Schrijf je in voor het webinar
  • Gebruik je website-frustraties als we de oefeningen doen
  • Na het webinar zeg je duidelijk “Hell, yes! Dit pak ik nu aan!!!” of “Hell, no, niet nu! Ik heb belangrijkere dingen te doen!!!” tegen alles wat met je website te maken heeft.