Even sparren

Even sparren is een eenmalige 1-op-1 coaching sessie met mij die 30 minuten duurt. Waar we het over hebben is aan jou. We kunnen het hebben over je website, je plan je financiën op orde te brengen, of andere keuzes i.v.m. je bedrijf te maken.

Wat levert het je op? Dat is moeilijk te voorspellen, want ik weet niet waar je het over wilt hebben. Ik ben geen expert in marketing, ondernemerschap of financiën – en dat betekent dat ik geen reeds gevormde mening heb wat voor jou de beste oplossing is. Mijn expertise is vragen te stellen die je helderheid over je volgende stap geven.

Is een Even Sparren sessie handig voor jou?

Dit kun je zelf het beste beslissen. Deze checklist kan je helpen helderheid te krijgen:

  • Mogelijk gebruik ik je situatie als inspiratie voor een blog. Maar ik zal nooit jouw naam, de naam van je bedrijf of andere gegevens noemen die naar jou te herleiden zijn.
  • Mogelijk onderbreek ik je. We hebben immers alleen 30 minuten en ik wil dat het nuttig voor je is. Als je alleen een luisterend oor voor 30 minuten nodig hebt of midden in de fase van emotionele verwerking zit – is dit niet het juiste voor jou.
  • Mogelijk vraag ik je of je een aanbeveling voor deze sessies wilt schrijven. Je mag hier gerust nee op zeggen en het blijft aan jou in hoeverre je met je naam en/of bedrijfsnaam en/of foto genoemd wilt worden.
  • Waarschijnlijk vraag ik je aan het eind om feedback, met name: wat werkt niet in deze sessie? En: wat werkte wel?
  • Ik zal van tevoren geen informatie door lezen (wel tijdens het gesprek; bijvoorbeeld naar je website kijken) en je ook geen verslag na afloop sturen.

Prijs: 47 Euro ex BTW